West Ham ja Aston Villa päättävät Valioliigakierroksen maanantaina. West Ham on pelannut erinomaisesti viime aikoina, ja haussa on kolmas perättäinen voitto. Aston Villa on sen sijaan kärsinyt ailahtelevaisuudesta. Kaksi viikkoa sitten Arsenalin murskannut Villa kärsi nolon kotitappion viikko sitten Brightonille.

V Sportin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen kertoo, että Villan keskikentän taiturin Jack Grealishin rooli tulee korostumaan entisestään maanantaina.

Ross Barkley putosi Brighton tappiossa takareiden takia lasarettiin, joten Grealish tietää mitä se tarkoittaa hänelle. Taas kaikki katseet on käännetty häneen, selostaja kertoo

– Vastaavasti nyt jo viime viikonloppuun uumoilemani West Hamin Mihail Antonion paluu todennäköisesti tapahtuu, mutta Hammers-manageri David Moyes tuskin laittaan helmeään avaukseen.

Viime kaudella molemmat seurojen kohtaamiset päättyivät tasapeliin, mutta Kuusinen ennustaa, että nyt on toinen ääni kellossa.

– Tällä kertaa ei tasapeliä nähdä. David Moyes, tulee, näkee ja voittaa, Ville Kuusinen uskoo.

Katso Valioliigakierroksen päätösottelu West Ham-Aston Villa maanantaina 30.11. klo 22.00 alkaen Viaplay.fi.stä tai V Sportin jalkapallokanavalta.