Wolverhamptonin keskushyökkääjä Raul Jimenez saa näiltä näkymin palata kotiin ensi viikon alussa, kertoo seuran lääkintähenkilökunta.

Wolvesin maalitykki loukkaantui pahannäköisesti yhteentörmäyksessä Arsenal-puolustaja David Luizin kanssa viime sunnuntain valioliigaottelussa Emirates Stadiumilla.

Jimenezin kallo murtui rajussa onnettomuudessa, jonka jälkeen hän makasi useita minuutteja tajuttomana nurmen pinnassa.

Lääkintäjoukot antoivat meksikolaishyökkääjälle happea, ennen kuin he kantoivat hänet pois kentältä ja ohjasivat sairaalaan leikkausta varten. Wolverhamptonin lääkärin Matt Perryn mukaan Jimenez on toipunut siellä hyvin.

[readmore from=Raul-Jimenez]

– Me olemme olleet erittäin tyytyväisiä erityislääkäreiden raportteihin. Hän on edistynyt erinomaisesti. Hänen pitäisi pystyä lähtemään sairaalasta ensi viikon alussa, Perry kertoi keskiviikkona.

– Tämän kaltaiset loukkaantumiset ovat aina mutkikkaita ja kaikki aikamääreet ovat hyvin epävarmoja, mutta voimme varmuudella todeta, että hän tarvitsee tilaa, lepoa ja rauhaa.

Maanantaina Jimenez kirjoitti twiittiinsä, että hän toivoo palaavansa kentälle pian. Hyökkääjä maalasi viime kaudella 17 kertaa Valioliigassa, kun Wolverhampton sijoittui sarjassa seitsemänneksi.