Chelsea voitti keskiviikkoiltana Sevillan Pizjuánilla 4-0. Olivier Giroud viimeisteli Chelsean kaikki maalit. Chelsea varmisti samalla lohkovoiton. Lue otteluraportti täältä.

Valmentajaurallaan muun muassa Chelseaa, Tottenhamia ja Englannin A-maajoukkuetta valmentanut Glenn Hoddle laskee Chelsean Mestarien liigan voittajasuosikkien joukkoon.

Hoddlen mielestä Chelsea voittaa todennäköisemmin Mestarien liigan kuin Real Madrid tai Barcelona, jotka kuuluvat kilpailun kestomenestyjien joukkoon. Viime vuosikymmenellä Real Madrid ja Barcelona voittivat yhteensä kuudesti Mestarien liigan.

– Liverpool ja Manchester City luonnollisesti kilpailevat Mestarien liigan voitosta. Bayern München on otettava myös mukaan, koska he ovat hyvin vahvoja tällä hetkellä.

– Mielestäni Chelsea on laskettava mukaan voittajasuosikkeihin. Chelsea on Real Madridia ja Barcelonaa parempi. Real Madrid ja Barcelona ovat valtavia seuroja, mutta Chelsealla on parempi joukkue kuin heillä. Hoddle totesi BT Sportille.

Hoddlen mukaan Chelsean on päästävä vähintään välieriin saakka.

– Mielestäni tällä hetkellä heidän on tavoiteltava vähintään välieräpaikkaa. Mitä vain voi tapahtua, kun pääset välieriin.