Aston Villan entisen hyökkääjän Gabriel Agbonlahorin mukaan joukkueen kapteeni Jack Grealish on liian hyvä Arsenaliin.

Agbonlahor keskusteli aiheesta, kun Arsenalin tunnettu kannattaja, televisiojuontaja Piers Morgan kehotti suosikkiseuraansa hankkimaan Grealishin, 25, hinnalla millä hyvänsä.

– Arsenalin pitäisi räjäyttää pankki ja hankkia Jack Grealish tammikuussa. Me emme ole menossa mihinkään, jos emme saa hieman luovaa hohdokkuutta joukkueeseen, ja hän on koko maan luovin pelaaja. Tarjotkaa Villalle hänestä 100 miljoonaa puntaa tai 50 miljoonaa puntaa ja [Mesut] Özil, [Shkodran] Mustafi ja [Granit] Xhaka päälle. Olen täysin vakavissani, kirjoitti Morgan tiistaina Twitteriin.

Piers Morgan

@piersmorgan
Arsenal should break the bank for @JackGrealish in January.
If we don't get some creative flair into the team, we're going nowhere - and he's the most creative player in the country. Offer Villa £100m for him or £50m + Ozil, Mustafi & Xhaka.
I'm deadly serious.

Agbonlahor arveli talkSPORTin radio-ohjelmassa, ettei Grealishia kiinnosta urheilullisessa mielessä siirtyä Arsenaliin, ja nyt vielä vähemmän, kun kiistelty hahmo Piers meni avaamaan suunsa.

– Hän (Morgan) lyttäsi hänet mediassa koronasulun aikana, joten Piers Morgan ei auta heitä saamaan häntä. En usko, että hän on kovin iso Piersin fani!

– Katsokaa, missä Arsenal on [sarjataulukossa]… Olen varma, että jos hän joskus haluaa lähteä Aston Villasta, niin hän katselee paljon parempia joukkueita kuin Arsenalia.

– Aston Villa antoi hänelle tällä kaudella uuden sopimuksen. Tuleeko hänestä tarjouksia kesällä? Olen varma, että tulee.

– Mutta Aston Villalla on rikkaat omistajat, jotka eivät tarvitse rahaa Jack Grealishin myynnistä. Myisivätkö he tällä hetkellä parhaan pelaajansa, joka tekee ja syöttää heidän kaikki maalinsa? En vain usko, että sellaista tapahtuisi.

Aston Villa on yhdeksän pelin jälkeen Valioliigassa kymmenentenä. Ottelun enemmän pelannut Arsenal on neljä pykälää alempana, kaksi pistettä köyhempänä.