Manchester Unitedin pelaajalegenda Phil Neville sanoo, että kaikille osapuolille olisi parhaaksi, jos keskikenttäpelaaja Paul Pogba jättäisi seuran.

Ranskalaistähti palasi Unitediin kesällä 2016 Juventuksesta 105 miljoonalla eurolla, mutta hänen hintalappunsa on herättänyt suuria kysymyksiä ailahtelevaisuuden ja jatkuvien siirtohuhujen myötä.

[readmore from=Paul-Pogba]

Viikonvaihteessa saatiin jälleen uusin kohu, kun Pogban, 27, agentti Mino Raiola kertoi Tuttosportin haastattelussa, että hänen asiakkaansa on tyytymätön Manchesterissa. Raiola sanoi, että Pogballa ei ole aikomustakaan jatkaa sopimustaan, joka päättyy ensi kauden jälkeen, ja lisäsi, että osapuolten kannattaisi päättää yhteinen aikansa ennen kuin Pogba lähtee seurasta ilmaiseksi.

Neville on Raiolan kanssa samaa mieltä siitä, että Pogban lähtöä on turha viivytellä yhtään enempää.

– Lopulta väistämätön tapahtuu, eli Pogba lähtee Unitedista, kommentoi Neville BBC:lle.

– Agentin kommentit vaikuttivat minusta ennakkoon suunnitelluilta ja harjoitelluilta. Hän (Raiola) tiesi, milloin Ole Gunnar Solskjær pitää lehdistötilaisuutensa ja tismalleen mitä sanoja käyttää.

– En ollut yllättynyt, kun luin ne kommentit. Paul ei ole iloinen, hän ei vaikutakaan siltä. Hän ei pelaa täyden potentiaalinsa mukaisesti eikä ole pelannut pitkään aikaan.

– Pogban on tällä hetkellä päästävä pois joukkueesta, ja se sopisi kaikille Unitedissa sekä Pogballe.