Arsenalin entinen kärkipelaaja Nicklas Bendtner paljastaa FourFourTwo-lehden haastattelussa, ettei hän koskaan tullut toimeen ex-seurakaverinsa Emmanuel Adebayorin kanssa.

Moni muistaa, kuinka Bendtner ja Adebayor ottivat yhteen vuoden 2008 Tottenham-ottelun yhteydessä.

– Minulla ja Emmanuelilla ei missään vaiheessa ollut hyvä suhde, tapaamishetkestämme lähtien. Emme koskaan tulleet toimeen. Sillä hetkellä olimme 1–5-tappioasemassa Tottenhamia vastaan Liigacupissa, joten kaikki olivat pettyneitä. Se oli meiltä kaikilta hirveä esitys, tanskalainen kertaa.

Bendtnerin mukaan kaksikko riiteli kiivaasti, kun Adebayor tuli toisella puoliajalla kentälle.

– Se jatkui, kun meillä oli kulmapotku. Hän käveli luokseni ja tönäisi minua kahdella kädellä. Hän jopa puski minua päällään nenään, johon tuli pieni haava. Meidät erotettiin nopeasti toisistamme.

Bendtner sanoo, että vielä pukuhuoneessa tapahtui pieni välikohtaus. Seuraavana päivänä he kävivät managerin huoneessa ja saivat sakot.

– Sen jälkeen emme koskaan puhuneet toisillemme Arsenalissa, emmekä ole puhuneet sen koommin. (Arsène) Wengeriä ei haitannut, ettemme pitäneet toisistamme, mutta hän sanoi, että meidän oli käyttäydyttävä oikealla tavalla.