Paul Pogban agentti Mino Raiola aiheutti runsain mitoin hämmennystä, kun hän puhui vastikään julkisesti italialaisen Tuttosportin sivuilla, että Pogba on tyytymätön Manchester Unitedissa. Raiola sanoi, että siirto voisi Pogban kohdalla tulla kyseeseen.

Nyt Raiola on ottanut uudestaan kantaa Pogban tilanteeseen. Raiola kommentoi aiempia sanomisiaan juuri Tuttosportin pitämässä gaalassa, jossa italialaislehti palkitsi norjalaishyökkääjä Erling Braut Hålandin Golden Boy -palkinnolla.

[readmore from=paul-pogba]

− Englannissa Pogbaan liittyviin asioihin suhtaudutaan todella herkästi, ehkä liiankin herkästi, Raiola piikitteli.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei pitänyt lainkaan Raiolan ensimmäisistä kommenteista Pogbaa koskien. Norjalaisluotsi kuitenkin kertoi myöhemmin, että hänellä on muitakin murheita kuin pelaajien edustajat.

Raiola puolestaan myönsi, että tammikuun siirtoikkunassa Pogban siirto muualle näyttää epätodennäköiseltä. Ranskalaistähteä on viety muun muassa takaisin Juventukseen.

− Suuret pelaajat harvoin siirtyvät tammikuussa. Mutta katsotaanpa, mitä kesällä tapahtuu, Raiola enteili.

− Pogballa on edessään vielä mahtava tulevaisuus, Raiola julisti.

Pogba, 27, on ollut Manchester Unitedin ykköspuheenaiheita vuosien ajan. Ranskalainen pelasi seuran nuorissa, ja manchesterilaisseura päästi pelaajan ilmaissiirrolla Juventukseen 2012 vain hankkiakseen hänet takaisin 105 miljoonalla eurolla 2016 suurien fanfaarien saattelemana.

Pogba ei ole pelannut tällä kaudella parasta jaksoaan seurassa, vaan on pudonnut ajoittain jopa vaihtopenkille. Ranskalainen on pelannut tällä kaudella Valioliigassa yhdeksän ottelua ja tehnyt yhden maalin.

Lähde: Goal