Laurent Koscielny siirtyi Arsenalista Bordeaux’n riveihin kesällä 2019.

Yhdeksän vuoden ajan Arsenalissa pelannut Koscielny edusti seuraa samaan aikaan Olivier Giroud’n kanssa.

Koscielny paljasti France Footballin haastattelussa yrittäneensä suostutella Giroud’ta siirtymään Bordeaux’n paitaan viime kesän siirtoikkunassa. Giroud ei kuitenkaan suostunut tarjoukseen ja haluaa pelata edelleen korkeimmalla tasolla.

Giroud on jäänyt pieneen rooliin Chelseassa, vaikka kentälle päästessään ranskalainen on tehokkaampi kuin nokkimisjärjestyksessä edellä olevat hyökkääjät.

– Pitää paikkansa, että yritän saada hänet tänne. Hän ei kuitenkaan tullut tänne ja kunnioitan hänen päätöstään. Giroud tuntee kykenevänsä pelaamaan vielä korkeimmalla tasolla Mestarien liigaan osallistuvassa seurassa, Koscielny totesi.

– Hän haluaa pelata vielä Ranskan A-maajoukkueessa ensi kesän EM-kisoissa ja mahdollisesti vielä vuoden 2022 MM-kisoissa. Jos hän tuntee pystyvänsä siihen, on hänelle annettava se mahdollisuus, koska loppupeleissä ura on varsin lyhyt. Kerroin hänelle kaikki syyt sille, miksi itse pelaan täällä ja hän ymmärsi sen. Hän haluaa silti pelata vielä korkeimmalla tasolla.

Giroud on avoimesti todennut olevansa pettynyt saamaansa rooliin Frank Lampardin alaisuudessa. Giroud on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia, eli onnistunut 65 minuutin välein maalinteossa.