Arsenalin entinen huippupuolustaja Martin Keown on huolissaan Willianista, joka ei ole vielä löytänyt parasta virettään Tykkimiesten paidassa.

Arsenal nappasi Willianin ilmaiseksi Chelseasta, jossa hän takoi viisi maalia ja kolme maalisyöttöä viimeiseen yhdeksään peliinsä Valioliigassa.

Tällä kaudella brassilaituri on kuitenkin saanut aikaiseksi vain kolme maalisyöttöä 11 sarjaotteluun ja kerännyt runsaasti kritiikkiä viime viikkojen heikoista esityksistään.

Vaikka Arsenalin ei tarvinnut maksaa Willianista minkäänlaista siirtokorvausta, kiinnitti se 32-vuotiaan laitahyökkääjän seuraan rahakkaalla ja pitkällä sopimuksella.

Keown’n mielestä Willianin jättimäinen diili voi hyvinkin olla pohjimmainen syy sille, miksi Brasilian maajoukkuetähti on ollut koko alkukauden niin vaisu.

– Ihailin Williania, kun hän oli Chelseassa, mutta hän näyttää tulleen Arsenaliin vain lomailemaan, Keown harmitteli Daily Mailille.

[readmore from=Arsenal]

Mikel Arteta on peluuttanut Williania lähtökohtaisesti oikealla laidalla. Keown’n mielestä espanjalaisluotsin tulisi kuitenkin kokeilla häntä vasemmalla, jotta nuori ja lupaava Bukayo Saka saisi tilaisuuden osoittaa kykynsä toisella puolella kenttää.

– Ensimmäisenä tekisin niin, että siirtäisin hänet vasemmalle laidalle, koska siellä hän oli menestyksekäs myös Chelsealle, Keown jatkoi.

– Peluuttaisin mieluummin Bukayo Sakaa oikealla, sillä hän näyttää paljon tehokkaammalta sillä puolella. Hän on yksi parhaista nuorista pelaajista, joita olemme nähneet vuosiin.

LUE MYÖS: