Manchester City koki tiistai-iltana jo kauden viidennen tasapelinsä, kun Ruben Diasin oma maali pakotti Taivaansiniset pistejakoon West Bromwichin isäntänä.

City laukoi ottelussa peräti 26 kertaa ja piti palloa 77-prosenttisesti, mutta erotuomarin puheltaessa pilliinsä viimeisen kerran, ero liigan kärkeen oli jäänyt jo viiteen pisteeseen.

Kotijoukkueen ainokaisen viimeistellyt İlkay Gündoğan kommentoi pistemenetystä turhautuneena Sports Illustratedille ottelun jälkeen.

– Mielestäni ansaitsimme enemmän.

– Pelaaminen ei ole aina helppoa, etenkään tähän aikaan vuodesta, kun niin monessa ottelussa vastustajamme lähtee puolustamaan niin syvältä. He ovat siinä niin hyviä – se on heidän ainoa aseensa.

[readmore from=Manchester-City]

Saksalainen otti myös kantaa Manchester Citylle asetettuihin odotuksiin jatkuvasta menestyksestä.

– Onhan meillä ollut vaikeaa. Olemme kuitenkin ihmisiä – emme koneita tai robotteja. Totta kai tiedämme kun emme ole pelanneet parasta mahdollista peliämme. Ehkä olisimme voineet olla tänään parempia, ehkäpä tosiaan.

– Se maali, jonka päästimme…olisimme voineet olla siinä tarkempia. Ehkä olisimme myös voineet tehdä toisen tai kolmannenkin maalin.

12 pelatun ottelun jälkeen Manchester City on Valioliigan sarjataulukkossa kuudennella sijalla. Seuraavassa ottelussaan se matkustaa Englannin etelärannikolle, jossa se kohtaa neljännellä sijalla majailevan Southamptonin lauantaina.