Valioliigan 13. ottelukierroksen luultavasti mielenkiintoisin ottelu on käsillä, kun tasapistein sarjan kärkipaikan jakavat Liverpool ja Tottenham kohtaavat kylmässä Anfieldin illassa keskiviikkoiltana kello 22:00.

Tottenhamin kantavia voimia tälläkin kaudella on ollut 27-vuotias tähtihyökkääjä Harry Kane, joka on yhdeksällä maalillaan ja kymmenellä syötöllään ollut liigan kuluneen kauden tehokkain pelaaja.

Kahdeksan kautta Liverpoolia edustanut legendaarinen Michael Owen ei kuitenkaan usko miehen elämän José Mourinhon pelisysteemissä olevan ruusuilla tanssimista.

– Jos olisin Harry Kane, olisin ehdottomasti turhautunut! Ajattelisin, ”Puolustamme niin syvällä, emmekä saa aikaiseksi tarpeeksi keskityksiä, emmekä hyödynnä vahvuuksiani.”, Owen kertoi keskiviikkona Expressille.

– Jos tulee hetki, kun tulokset eivät enää olekaan yhtä hyviä kuin nyt, hän tulee varmasti pohtimaan onko tämä vastahyökkäyksiin nojaava pelityyli sittenkään järkevää.

[readmore from=Tottenham]

Owen kuitenkin myöntää Kanen mukautuneen onnistuneesti Mauricio Pochettinon jälkeiseen Tottenhamiin.

– Hän on muuttanut rooliaan monin eri tavoin Tottenhamin muuttuessa. Hän on tällä kaudella paljon lähempänä perinteistä kymppipaikan pelaajaa. Hän myös syöttää palloa joukkuekavereilleen enemmän.

Illan koitoksen voittaja tulee siirtymään yksin Valioliigan piikkipaikalle.