Keskiviikkona nähtiin varmasti yksi Valioliigan kauden hienoimmista osumista, kun West Hamin Sébastien Haller näytti osaamistaan Crystal Palacea vastaan.

Toista jaksoa oli takana noin kymmenen minuuttia, kun Haller sai nappikeskityksen rangaistusalueelle Vladimír Coufalilta. Haller ponnisti ilmaan ja kiskaisi todella tyylipuhtaan saksipotkun suoraan ylänurkkaan. Osuma toi Hammersin tasoihin ja ottelun loppulukemiinsa 1-1.

West Hamin manageri David Moyes sanoi tietävänsä, että Hallerilla on kykyjä tehdä vaikka minkälaisia maaleja. Hän toivoo vain, että niitä syntyisi tiheään tahtiin.

– En yllättynyt Sebin maalista, koska hänellä on uskomattomat kyvyt ja tekniikka, totesi Moyes Sky Sportsin mukaan.

– Muistaakseni yksi hänen ensimmäisistä maaleistaan minun alaisuudessani oli saksipotku, mutta haluan hänen osuvan myös helpoista paikoista.

– Me tarvitsemme häntä isoon rooliin. Kaipaamme [loukkaantunutta] Michail Antoniota ja tarvitsemme jonkun tekemään maaleja, ja saimme häneltä ihmemaalin.

Haller siirtyi West Hamiin kesällä 2019 Eintracht Frankfurtista 50 miljoonalla eurolla. Tähän mennessä hän on tehnyt Hammersille 49 ottelussa yhteensä 13 maalia, joista kuusi on syntynyt tällä kaudella. Tämän kauden Valioliigassa hän on kuitenkin osunut vasta kahdesti.

Voit katsoa videon Hallerin maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

West Ham United

@WestHam
A thing of beauty 😍