Englannin jalkapalloliitto FA syyttää Bournemouthin keskikenttäpelaaja Jefferson Lermaa vastustajan puremisesta Mestaruussarjan ottelussa Sheffield Wednesdayta vastaan.

Lerma on ”kiistänyt ankarasti” kaikki häntä vastaan esitetyt väitteet. Kolumbian maajoukkuemies pelasi täydet minuutit, kun Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Bournemouth hävisi Sheffield Wednesdaylle 0-1-lukemin marraskuun alussa.

– Väitetään, että keskikenttäpelaaja syyllistyi väkivaltaiseen tekoon purressaan Sheffield Wednesdayn pelaajaa tiistaina 3. marraskuuta 2020 pelatun EFL Mestaruussarjan ottelun 83. minuutilla, FA:n tiedotteessa kerrottiin.

Uruguaylaishyökkääjä Luis Suárez sai aikoinaan 10 ottelun mittaisen pelikiellon puraistuaan Chelsea-puolustaja Branislav Ivanovicia vuonna 2013. Entinen Liverpool-tähti hyväksyi silloin FA:n syytteen, mutta Lerma ei ole sen sijaan myöntänyt mitään.

– Jefferson kiistää ankarasti häntä vastaan esitetyn väitteen ja on toiminut täydessä yhteistyössä FA:n väitetyn tapauksen alustavien tutkimusten kanssa. Hän pyytää kuulemista syytteestä, Bournemouthin tiedotteessa kerrotaan.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
Jefferson Lerma has been charged by the FA following an incident in our fixture with Sheffield Wednesday.

#afcb 🍒