Manchester United tavoittelee vahvistuksia, ja yhtenä potentiaalisena hankintana on pidetty AC Milanissa pelaavaa turkkilaista Hakan Çalhanoğlua.

Çalhanoğlu, 26, on Turkin maajoukkueen keskikenttäpelaaja. Hänellä on sopimus AC Milanin kanssa kesään saakka. Serie A:ssa yhden maalin 14 peliin tällä kaudella tehnyttä pelaajaa on huhuttu muualle.

Siirtomarkkinoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano kuitenkin kertoi tuoreeltaan, ettei Çalhanoğlu juuri nyt neuvottele siirrosta muihin seuroihin.

Romano mainitsi erikseen Manchester Unitedin ja totesi samalla, että siirron järjestely ei ole edennyt, sillä pelaaja keskustelee jatkosopimuksesta AC Milanin kanssa.

Romano lisäsi Twitter-päivitykseensä AC Milanin päävalmentaja Stefano Piolin kommentit, jotka tämä antoi DAZN:lle.

− Keskustelemme Çalhanoğlun kanssa jatkosopimuksesta. Olen varma, että hän haluaa jatkaa täällä. Nyt on neuvottelujen aika, ja me haluamme pitää Hakanin, Pioli sanoi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Stefano Pioli, AC Milan manager, to DAZN: "We're in talks with Calhanoglu to extend his contract. I'm sure he wants to stay, now it's time for negotiations but we want to keep Hakan". Nothing on with Man Utd or other clubs atm, confirmed. 🔴🇹🇷 #ACMilan

RouteOneFootball

@Route1futbol
🎙Fabrizio Romano on @podcastherewego: "There's nothing advanced between Manchester United and Hakan Çalhanoğlu 🇹🇷, because he's still negotiating a renewal with AC Milan." #ACMilan #MUFC