José Mourinho kritisoi Dele Allia hänen suorituksestaan Stokea vastaan, vaikka Tottenham päätyi voittamaan Liigacupin puolivälieräottelun 3-1-lukemin ja etenemään turnauksen välieriin.

Alli, 24, on jäänyt hyvin vähäiselle vastuulle tällä kaudella, mutta keskiviikkona Mourinho tarjosi englantilaispelaajalle harvinaisen näyttöpaikan Tottenhamin avauskokoonpanossa.

Ottelu ei kuitenkaan sujunut Allin osalta toivotulla tavalla, sillä Stoken 37-vuotias debytantti Andy Lonergan torjui hänen kummankin laukauksen ennen kuin Alli otettiin vaihtoon reilun tunnin kohdalla.

LUE MYÖS: Mitä Tottenham tekee Dele Allin kanssa? Mediassa pyörii useita väitteitä – laina, ei lainaa, PSG, Everton…

Sen lisäksi Allin pallonmenetys johti kotijoukkueen tasoitukseen toisella puoliajalla, mikä raivostutti Mourinhoa entistä enemmän.

[readmore from=Tottenham]

– Minun mielestäni tuolla pelipaikalla olevan pelaajan pitäisi toimia linkkinä hyökkäyksen ja keskikentän vällillä, sekä luoda maalipaikkoja, eikä aiheuttaa ongelmia omalle joukkueelle, Mourinho sanoi Allista.

– Siinä tilanteessa olimme epätasapainossa, koska kun hallitsemme palloa, laitapuolustajamme ovat leveällä ja toinen keskikenttäpelaajista eri linjassa.

– He iskivät onnistuneesti meitä vastaan ja muuttivat tilanteen tulostaululla pelissä, joka oli täysin meidän hallinnassamme, joten kyllä, olen pettynyt.