Norwich Cityn maalivahti Tim Krul on allekirjoittanut seuran kanssa pitkän jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2024 saakka, vahvistaa seura virallisilla kotisivuillaan.

Krul, 32, lukeutuu Norwichin tärkeimpiin pelaajiin yhdessä Teemu Pukin, Emiliano Buendían ja Max Aaronsin kanssa. Hollantilaistorjuja pelasi kaikki Norwichin 46 sarjaottelua toissa kaudella, kun joukkue nousi mestaruuden myötä Valioliigaan.

Viime kaudella hän jäi paitsi vain kahdesta Valioliigan ottelusta, minkä lisäksi hänen torjuntansa rangaistuspotkukilpailussa Tottenhamia vastaan veivät Norwichin FA Cupin puolivälieriin ensi kertaa 28 vuoteen.

Krul, joka on pelannut yhteensä 97 ottelua Norwichin paidassa, palasi lokakuussa myös Hollannin maajoukkueeseen. Tällä kaudella entinen Newcastle-maalivahti on pitänyt kuusi nollapeliä 13 ottelussa Mestaruussarjassa.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
A late Christmas gift! 🎁