Englannin Mestaruussarjassa pelaava Sheffield Wednesday vahvisti maanantaina antaneensa potkut manageri Tony Pulisille vain 45 päivän mittaisen ajanjakson jälkeen.

62-vuotias Pulis hyppäsi Wednesdayn peräsimeen 13. marraskuussa, mutta joutui odottamaan ensimmäistä voittoaan 19. joulukuuta saakka.

Voitto jäi myös walesilaisen ainoaksi, sillä Stoken, West Bromin ja Middlesbrough’n entinen konkariluotsi ehti toimia Wednesdayn peräsimessä vain 10 ottelun ajan.

LUE MYÖS: Miten Lionel Messi pärjäisi märkänä tiistai-iltana Stokessa? Tony Pulis antoi painavan vastauksen kuuluisaan kysymykseen

– Seitsemän pistettä mahdollisesta 30:stä ei ole hyväksyttävää. On elintärkeää, että pidämme paikkamme Mestaruussarjassa. Muutoksen aikaansaamiseksi päätös oli tehtävä nyt, kun kautta on vielä puolet jäljellä, seuran puheenjohtaja Dejphon Chansiri ilmoitti.

Wednesday makaa Mestaruussarjan sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla, kolme pistettä putoamisviivan paremmalta puolelta. Väliaikasluotsina toimii ykkösjoukkueen valmentaja Neil Thompson.

Sheffield Wednesday

@swfc
Sheffield Wednesday have terminated the contract of manager Tony Pulis with immediate effect #swfc