Chelsean entinen hyökkääjä Loïc Rémy on varma, että Eden Hazard selättää vielä vaikeutensa Real Madridissa.

Hazard, 29, nousi seitsemän vuoden aikana Chelseassa kannattajien suureksi suosikiksi ennen kuin hän jatkoi matkaansa Madridiin kesällä 2019. Belgialaistaituri pelasi Chelseassa 352 ottelua tehden niissä yhteensä 110 maalia ja syöttäen 92. Lisäksi hän voitti lontoolaisten kanssa muun muassa kahdesti Valioliigan ja Eurooppa-liigan.

Espanjassa Hazard ei ole noussut vastaavanlaiseen suosioon. Jotkut ovat jo nimittäneet häntä floppihankinnaksi, sillä belgialaistähti on viettänyt enemmän aikaa sairastuvalla kuin kentän puolella.

Ranskalainen Rémy, 33, pelasi Hazardin kanssa Chelseassa vuosina 2014-2016. Hän on näkemänsä perusteella varma, että Hazard valloittaa ennemmin tai myöhemmin myös madridilaisten sydämet taidoillaan.

Rémy kertoi Goalin haastattelussa, että hän ihmetteli Hazardin käytöstä ja olemusta, kun hän meni ensimmäistä kertaa Chelsean harjoituksiin. Belgialaistähti näytti kuitenkin nopeasti, millainen superlahjakkuus hän todella on.

– Kun menin ensimmäisiin treeneihini Chelseassa, Eden tuli harjoituskentälle kengännauhat auki ja toivotti minut tervetulleeksi. Kysyin häneltä, aikooko hän todella harjoitella tuolla tavalla. Hän vastasi: ”Kyllä, ei mitään ongelmaa”.

– Minä ajattelin Chelsean harjoituksiin mennessäni, että siellä on todella kova intensiteetti, koska se on niin iso seura. Asetin itselleni paineita, jotta suoriutuisin sataprosenttisesti.

– Sitten katsoin Edeniä… Hän puolusti huonosti ja menetti koko ajan pallon. Treenien päätyttyä kysyin häneltä, harjoitteleeko hän [aina] niin. Hän vastasi: ”Älä huoli, minä olen pomo.” Mutta hän ei sanonut sitä ylimielisellä tavalla, sillä hän puhuu tärkeilemättömästi.

– Sitten tuli ensimmäinen pelini Chelseassa. Olin penkillä Swanseaa vastaan. Diego Costa teki hattutempun, joten José Mourinho vaihtoi minut kentälle ja tein maalin debyytissäni, mutta vasta, kun Eden oli tanssahdellut pallon kanssa rangaistusalueella ja anhtanut sen maalin syöttäneelle Oscarille.

– Olin niin iloinen pelin jälkeen pukuhuoneessa. Sitten Eden tuli luokseni ja sanoi: ”Nyt sinä näet, kuka on pomo!”

– Ja hän olikin pomo omissa silmissään, koska hän sai kaiken näyttämään niin helpolta. Hän on nerokas pelaaja.