Juventuksen kirjoilla vuodesta 2015 ollut Sami Khedira etsii uransa todennäköisesti viimeistä siirtoa ammattilaisena.

Keskikenttäpelaaja saattaa hyvinkin liikahtaa Torinosta jo lähiviikkoina, eikä peittele mielenkiintoaan Valioliigaa kohtaan.

– Valioliiga puuttuu vielä kokoelmistani, olisi kuin kirsikka kakun päälle pelata vielä siellä. Olen vetänyt ylimääräisiä treenejä fysiikkavalmentajan kanssa, valmistautuakseni kovaan tahtiin ja intensiteettiin.

Juventus ei ole rekisteröinyt 33-vuotiasta enää pelaajalistoilleen, ja vaikka tämän sopimus päättyy vasta ensi kesänä, on tammikuun siirto hyvin mahdollinen. Englannista löytyisi tuttuja. José Mourinho ja Carlo Ancelotti ovat nimet, joihin Khedira luottaa.

– Jollet suoriudu hommistasi, tulet kyllä kuulemaan siitä. Ongelmat alkavat kuitenkin vasta, kun hän lakkaa puhumasta! On hänen ansiotaan, että olen se pelaaja joka olen nykyisin, saksalainen sanoi Mourinhosta The Athleticille.

Spurs-luotsin lisäksi Evertonia tätä nykyä käskevä Ancelotti saa maininnan.

– Olemme pitäneet yhteyttä vuosien varrella. Josén tavoin hän on huikea persoona, jolta olen oppinut niin pelistä, itsestäni kuin maailmasta yleensä. Kummatkin heistä ovat sarjan kannalta merkittävissä seuroissa. Katsotaan, mitä tapahtuu.