Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Darren Fletcher liittyy seuran edustusjoukkueen valmennusryhmään.

Skotlantilainen Fletcher, 36 vietti 20 vuotta Unitedissa pelaajana. Hän nousi seuran omasta akatemiasta Unitedin ykkösmiehistöön, jonka riveissä hän esiintyi 342 kertaa vuosina 2003-2015.

Fletcher voitti manchesterilaisseurassa muun muassa viidesti Valioliigan ja kertaalleen FA Cupin sekä Mestarien liigan. Myöhemmin pelaajaurallaan hän edusti vielä West Bromwichia ja Stokea ennen kuin ripusti nappulakenkänsä naulaan toissa vuonna. Skotlannin A-maajoukkueessa Fletcher esiintyi 80 kertaa, viimeisinä vuosinaan kapteenin roolissa.

Hän on valmentanut Unitedin alle 16-vuotiaiden joukkuetta viime lokakuusta lähtien ja liittyy nyt manageri Ole Gunnar Solskjærin valmennusryhmään täysiaikaisesti.

– Darrenilla virtaa Unitedin DNA suonissaan, ja hän tietää täsmälleen, mitä Manchester Unitedin pelaajalta vaaditaan, kommentoi Solskjær seuran tiedotteessa.

– Hän on valmennusuransa alussa, ja hänen kokemuksensa kentältä ja sen ulkopuolelta yhdistettynä hänen mentaliteettiin, sitoutuneisuuteen ja kovaan työntekoonsa tuovat ison lisän valmennusryhmäämme.

Fletcher odottaa myös itse innolla uransa uutta vaihetta.

– Olen iloinen, kun saan palata seuraan edustusjoukkueen valmentajana.

– Nämä ovat todella jännittäviä aikoja tälle nuorelle joukkueelle, ja odotan innolla valmennusurani seuraavia askelia, jotka vietän työskentelemällä Olen ja hänen ryhmänsä kanssa.