Englannin maajoukkueen ja Liverpoolin entinen maalivahti David James on kannustanut Jürgen Kloppia pudottamaan Trent Alexander-Arnoldin avauskokoonpanosta maanantaisen Southampton-tappion jälkeen.

Alexander-Arnold, 22, menetti pallon peräti 38 kertaa ottelun aikana. Kyseessä oli kuluvan valioliigakauden uusi ennätys.

Alexander-Arnold ei myöskään onnistunut katkaisemaan James Ward-Prowsen syöttöä, joka johti Danny Ingsin maaliin kamppailun alussa. Lopulta pelaaja otettiin pois kentältä 77. minuutilla, kun Klopp vaihtoi James Milnerin oikean laitapuolustajan tontille.

David Jamesin mielestä Alexander-Arnold, joka oli marraskuussa useita viikkoja sivussa pohjevamman takia, kaipaisi kunnolla lepoa löytääkseen taas parhaan vireensä kentällä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

WhoScored.com

@WhoScored
🥴 Trent Alexander-Arnold vs Southampton:

✅ Error leading to opposition goal
😬 Lost possession 38 times - a record in a PL match this season
🔁 Subbed off 77th-minute
🌡️ WS Rating 5.30 - lowest in nearly 12 months

 

– En pidä pelaajien kritisoimisesta, mutta hän antoi pallon 38 kertaa vastustajalle, James kertoi Stadium Astrolle.

– Hän on mielenkiintoinen pelaaja. Hän tuli joukkueeseen nuorena, mutta menestyi saman tien. Hän oli tärkeä osa Liverpoolin menestystä sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa, ja keräsi kehuja kaikilta asiantuntijoilta.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp kävi kuumana tuomareille – latasi kovan vertauksen Manchester Unitedin rangaistuspotkuista: ”Miten näin voi käydä?”

– Hän ei ole huono pelaaja, mutta samaan aikaan hän ei ole saanut minkäänlaista hengähdystaukoa. Nuoret pelaajat kärsivät välillä huonosta vireestä ja valitettavasti Trent on tällä hetkellä huonossa vireessä.

– Hänellä oli loukkaantuminen aiemmin tällä kaudella, ehkä se on vaikuttanut asiaan. Hän ei ole tottunut muuhun, kuin pelaamaan säännöllisesti Liverpoolille. Loukkaantuminen saattoi viedä hänet täysin toiseen tilaan. En usko, että hän on vielä palautunut siitä henkisesti, koska kentällä hän ei ole ennallaan.

[readmore from=Liverpool]

– Joukkueena et koskaan toivo, että huono vire johtaa tappioihin. Nyt kuitenkin kävi niin. Jürgen Klopp oli todella rehellinen lehdistön edessä ja sanoi lopuksi, että Trent olisi voinut potkaista pallon tiehensä [Southamptonin avausmaalissa].

– Joidenkin mielestä oli yllättävää, että hänet vaihdettiin pois kentältä. Mutta koska Trent on nuori pelaaja, hänet tulisi mielestäni ottaa kokonaan pois tulilinjalta – esimerkiksi viikoksi tai kahdeksi.

Alexander-Arnold on pelannut 15 valioliigaottelua tällä kaudella, minkä lisäksi hän on saanut lepotauon vain kahdesta Mestarien liigan kamppailusta. Tilille on kertynyt yhteensä neljä maalisyöttöä.