Manchester Unitedin lainahyökkääjä Odion Ighalo on herättänyt kiinnostusta Qatarissa ja Saudi-Arabiassa, kertoo Sky Sports.

Nigerialaiskärki siirtyi Unitediin viime vuoden tammikuussa siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Sittemmin hän on pelannut seurassa 20 ottelua ja tehnyt viisi maalia.

Ighalon, 31, tiedettiin alunperinkin olevan tuuraaja ja kirittäjä manchesterilaisten muille hyökkääjille, mutta hänen minuuttinsa ovat vähentyneet entisestään Edinson Cavanin siirryttyä Unitediin. Ighalon lainasopimusta pidennettiin viime kesänä, mutta kuluvalla kaudella hän on pelannut vain neljässä ottelussa yhteensä 157 minuuttia.

Hänen lainasopimuksensa päättyy tammikuun lopussa, mutta vielä ei ole tiedossa, jatkaako hän uraansa emoseurassaan Shanghai Shenhuassa vai jossain muualla. Sky Sportsin mukaan Ighalo on valmis jäämään kiinalaisseuraan, jossa hänen sopimuksensa päättyy tämän vuoden lopussa, mutta hän on myös avoin kuuntelemaan tarjouksia muilta seuroilta.

Kiina ja Lähi-itä eivät välttämättä ole Ighalon ainoat vaihtoehdot, sillä myös kaksi Valioliiga-seuraa on kysellyt alustavasti hänen peräänsä.