Tottenham on antanut sakot Sergio Reguilónille, Erik Lamelalle ja Giovani Lo Celsolle, jotka rikkoivat koronasulkusääntöjä, kertoo The Athletic.

Kolmikko ikuistettiin joulupäivänä juhlissa, joissa oli mukana myös West Hamin Manuel Lanzini. Juhlat olivat selkeä rikkomus brittihallituksen uusia koronasääntöjä vastaan, jotka kieltävät vierailun muissa talouksissa.

[readmore from=koronavirus]

Athleticin mukaan Tottenhamin seurajohto raivostui kolmikon töppäilystä ja teki pelaajille heidän vastuunsa selväksi.

– Me olemme todella pettyneitä ja tuomitsemme vahvasti tämän kuvan. Muistutamme säännöllisesti kaikkia pelaajiamme ja työntekijöitämme uusimmista säännöistä ja esimerkin näyttämisestä, kommentoi Tottenhamin tiedottaja viime lauantaina.

Reguilón oli vaihtopenkillä viime lauantaina, kun Tottenhamm voitti Leedsin Valioliigassa, ja hänen odotetaan olevan kokoonpanossa myös tänään, tiistaina, liigacupin välierässä Brentfordia vastaan.

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho sanoi, että Lamela ei ole mukana tänään, mutta portugalilaisvalmentaja ei kertonut tälle syytä. Pohjevammasta hiljattain toipunut Lamela ei ollut mukana myöskään Leedsiä vastaan.

Takareittään viime aikoina parannellut Lo Celso on vielä loppukuun sivussa takareisivamman takia, joten häntä ei tänään kokoonpanossa nähdä.