Arsenalin Matt Macey siirtyy skotlantilaiseen Hiberniansiin. Seurat vahvistivat kaupan verkkosivuillaan.

Macey on pelannut Arsenalin organisaatiossa syksystä 2013 lähtien. U21-ryhmästä Macey siirtyi lainojen ja U23-joukkueen kautta seuran edustusryhmään, mutta maalivahti ei missään vaiheessa onnistunut murtautumaan kunnolla pelaavaan kokoonpanoon. 26 vuoden ikään ehtinyt Macey pelasi kaiken kaikkiaan Arsenalin ykkösjoukkueessa vain kaksi ottelua.

Maceyn sopimus Arsenalin kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, eikä Hibsissä sopimusta siitä pidennetty. Maceylla siis on loppukausi aikaa pelata itselleen jatkosopimus.

– Olen kiitollinen kaikesta, mitä sain Arsenalissa, mutta haluan päästä pelaamaan ykkösjoukkuefutista. Tiedän, etten saa mitään ilmaiseksi, vaan minun on näytettävä harjoituksissa, mitä osaan ja jatkaa siitä, Macey sanoi Hibsin tiedotteessa.

Arsenalissa on tällä hetkellä käynnissä suursiivous, jonka myötä useampi pelaaja on saamassa lähtöpassit. Maceyn lisäksi seurasta ovat tammikuussa lähteneet Sead Kolasinac ja William Saliba, jotka molemmat lainattiin loppukaudeksi muualle. Lähtökuopissa ovat myös Sokratis ja Mesut Özil.