Saksalaislehti Bildin jalkapallotoimituksen päällikkö Christian Falk kirjoittaa Twitterissä, että Arsenalin ykköskohde siirtomarkkinoilla on Borussia Dortmundin 24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Julian Brandt. Mutta Arsenalilla on Falkin mukaan myös toinen vaihtoehto.

Falk nimittäin kertoo, että Paris Saint-Germainin 27-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Julian Draxler on seuraava nimi Arsenalin hankintalistalla. Jos saksalaisen Brandtin siirto ei onnistu, on myös tämän maanmies lontoolaisille kelpo vaihtoehto.

Draxlerin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä, joten pelaaja voisi siirtyä kauden päätyttyä muualle ilmaissiirrolla Pariisista.

Draxler on pelannut tällä kaudella Ranskan pääsarjassa kymmenen peliä ja tehnyt niissä kaksi maalia. Hän on pelannut urallaan Saksan maajoukkueessa 56 ottelua ja iskenyt seitsemän osumaa.

Brandtin saadakseen Arsenal joutunee maksamaan tuntuvan siirtokorvauksen, joten Draxler on Tykkimiehille hyvä vaihtoehto. Brandt on saanut tällä kaudella Dortmundissa vastuuta yhteensä 19 pelissä Mestarien liiga ja Bundesliiga laskettuina yhteen.