Rolando Aarons siirtyy Newcastlesta Mestaruussarjassa pelaavan Huddersfieldin riveihin.

Siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuuteen. Aaronsin sopimus Huddersfieldin kanssa ulottuu kesään 2023 ja sopimuksessa on optio lisävuodesta.

Kyseessä on 25-vuotias laitahyökkääjä, joka ei ole missään vaiheessa onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Newcastlen miehistössä. Aarons nostettiin junioreista seuran ykkösjoukkueeseen kesällä 2015 ja sittemmin hänet on lainattu viisi kertaa muihin seuroihin. Kokemusta on karttunut niin Tshekistä, Englannista kuin Skotlannista.

Newcastlen edustusjoukkueessa Aarons pelasi yhteensä vain 27 ottelua. Takavuosina uran uskottiin menevän vähän erilaista polkua, sillä mies pelasi Englannin U20-maajoukkueessa. Nyt on haettava uralle uutta vauhtia sarjaporrasta alempaa.

– Jo ensimmäisissä keskusteluissamme kävi selväksi, että hän haluaa uuden alun uralleen. Tuo asenne on meille hyvin tärkeää. Me haluamme nälkäisiä pelaajia, Huddersfieldin jalkapallojohtaja Leigh Bromby sanoi seuran tiedotteessa.

– Hän ei ole pelannut kilpailullisia otteluita pitkään aikaan, joten hän tarvitsee vähän aikaa sopeutua, mutta hän on hyvä vahvistus joukkueeseemme.