Aston Villa hävisi Liverpoolille FA Cupissa maalein 4−1 perjantai-iltana, mutta ottelun voittajina voi yhtä lailla pitää myös Aston Villan kentällä ollutta joukkuetta.

Aston Villa nimittäin joutui yllättäen peluuttamaan junioreita, kun koko seuran edustusjoukkue on karanteenissa positiivisten koronatestitulosten takia.

Ottelu meni tauolle tasatilanteessa 1−1, kun Villan 17-vuotias Louie Barry onnistui uskomattomasti tasoittamaan pelin Liverpoolin supertähtiä vastaan.

LUE MYÖS:
Ikimuistoinen hetki FA Cupissa! Aston Villan nuoret voittivat ihmisten sydämet sensaatiomaisella tasoituksella

Suurin osa Aston Villan perjantai-illan pelaajista ei ole vielä päässyt edes aikuisikään, joten Barryn maali oli ikimuistoinen.

Maalintekijä pääsi ansaitusti haastatteluun ottelun jälkeen.

− Se ei ollut hieno hetki vain minulle. Koko joukkue ansaitsi sen, niin hienosti onnistuimme avausjaksolla ja vielä toisellakin puoliajalla, Barry iloitsi Aston Villan sivujen mukaan.

− Kun tein maalin, se hetki tuntui epätodelliselta, Barry kertasi.

Kaiken lisäksi Barryn maali oli todella hieno ja ansaittu. Nuorukainen karkasi läpi saatuaan erinomaisen syötön ja ampui pallon hienolla laukauksella takakulmaan.

Riemu oli ylimmillään, ja Barry kirmasi kädet levällään joukkuekaverien rientäessä mukaan juhliin.

− Sen pystyi varmasti näkemään, kun paineet purkautuivat ja me kaikki vain hypimme toistemme niskaan, Barry hehkutti.

Barry kertoi myös arvelevansa, että peliä kotona televisiosta katsoneet vanhemmat luultavasti huusivat onnesta vastaanottimen edessä, kun näkivät poikansa maalinteossa.

− Se oli elämäni paras hetki, ja varmaan myös joukkuekaverini tunsivat samoin, Barry sanoi.