Tottenham on avannut siirtoneuvottelut Stuttgartin laitahyökkääjä Nicolas Gonzalezista, jolla se haluaisi vahvistaa hyökkäystään ensi kesän siirtoikkunassa.

The Athleticin mukaan keskustelut kesäsiirrosta ovat vasta alkuvaiheessa, eikä Tottenham ole ainoa Euroopan huippuseura, joka on lukinnut katseensa 22-vuotiaaseen argentiinalaiseen.

Gonzalez on ollut vahvassa vireessä viime vuoden toukokuusta lähtien, kun jalkapallosarjat käynnistyivät uudelleen koronaviruspandemian aiheuttaman hiljaiselon jälkeen.

Hän teki kahdeksan maalia yhdeksään otteluun ja auttoi Stuttgartin takaisin Saksan Bundesliigaan. Tällä kaudella hän on osunut viidesti 10 pääsarjaotteluun nousijaseuran paidassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

SI Soccer

@si_soccer
Nicolas Gonzalez rises up on the corner kick and heads Argentina level with Paraguay in their World Cup qualifier

(via @MovistarDeporPe)

Marcelo Bielsan luotsaama Leeds United on ollut aiemmin Gonzalezin perässä, mutta Tottenhamin suurimpana kilpailijana pidetään tällä hetkellä Juventusta.

Athleticin mukaan Italian suurseura on vastaavasti Gonzalezin perässä, mutta haluaa ensin hankkiutua eroon laitahyökkääjä Federico Bernardeschista.

[readmore from=Siirtouutiset]

Gonzalezin ei myöskään uskota irtoavan halvalla, sillä hän allekirjoitti uuden sopimuksen juuri kuluvan kauden alussa. Hänen nykyinen diilinsä ulottuu vuoteen 2024 saakka, eikä Stuttgart halua luopua hänestä alle 30 miljoonalla eurolla.

Hinta voi kuitenkin paisua entisestään, jos Gonzalez jatkaa vahvoja otteitaan myös maajoukkueen paidassa. Laitahyökkääjä on tehnyt maalin Argentiinan kummassakin kahdessa edellisessä MM-karsintapelissä.