Manchester Unitedin puolustaja Timothy Fosu-Mensah on lähellä siirtymistä Bayer Leverkuseniin, kertoo Manchester Evening News.

MEN:n mukaan Leverkusen tulee maksamaan Manchester Unitedille 1,5 miljoonan punnan siirtokorvauksen Fosu-Mensahista, joka hylkäsi hiljattain Unitedin tekemän jatkosopimustarjouksen.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær vahvisti viime viikolla, että vain kolmessa ottelussa tällä kaudella pelannut Fosu-Mensah lähtee seurasta. Epävarmaa on ainoastaan se, tapahtuuko siirto tammikuussa vai kesällä, jolloin hollantilaispelaajan sopimus päättyy.

– En ole varma pysyykö hän seurassa [kesään asti] vai aikooko hän lähteä. Hän ei ole pelannut tarpeeksi, joten tietysti sallimme hänen puhua muille seuroille, jotta hän voisi lähteä nyt tammikuussa, Solskjær kertoi.

– On vaikeaa, kun sinulla on hyviä, lahjakkaita pelaajia, etkä voi antaa heille peliaikaa. Hän on nyt tilanteessa, jossa hänen on päästävä pelaamaan.

23-vuotias Fosu-Mensah olisi oiva lisä suomalaisvahti Lukas Hradeckýn edustamalle Bayer Leverkusenille, sillä monipuolinen hollantilainen pystyy pelaamaan sekä keskus- että laitapuolustajana ja keskikentän pohjalla.