Brightonin luotsi Graham Potter sanoo suoraan, että FA Cupin kolmannen kierroksen ottelu Kakkosliigan Newportia vastaan oli ”traumaattinen”.

Joukkueet olivat sunnuntaina 120 minuutin taiston jälkeen 1–1-lukemissa, ja Brighton onnistui nappaamaan voiton vasta rangaistuspotkukilpailussa lukemin 4–3.

Solly March vei Brightonin johtoon varsinaisen peliajan viime hetkillä, mutta Adam Websterin oma maali toi Newportin tasoihin lisäajan kuudennella minuutilla. Jatkoaika oli maaliton.

[readmore from=Brighton]

– Sanoisin, että se oli sekä traumaattinen että dramaattinen, Potter kertaa.

– Tiesimme, että siitä tulisi vaikea peli, eivätkä he pettäneet odotuksiamme. Meidän olisi pitänyt voittaa se 90 minuutin aikana, mutta joskus asiat menevät näin.

Brightonin maalivahti Jason Steele torjui rangaistuspotkukilpailussa neljä laukausta ennen kuin Webster ampui ratkaisevan maalin.

– Jos maalivahti torjuu neljä rangaistuspotkua eikä joukkue pääse jatkoon, silloin olisin raapinut hieman päätäni. Olen kuitenkin tyytyväinen Jasonin puolesta, koska hän on ollut meillä fantastinen. Hän on kannustanut pelaajia, kun ei ole itse ollut kokoonpanossa, sanoo Potter.

Lähde: The Nation