Manchester Cityn ja Barcelonan entinen keskikenttäpelaaja Yaya Touré tähtää valmentajaksi ja vetää tätä nykyä harjoituksia Queens Park Rangersissa.

37-vuotias norsunluurannikkolainen, joka päätti pelaajauransa toukokuussa 2019, on halukas siirtymään valmennustehtäviin ja kerää nyt kokemusta uuden haasteen parista.

QPR:n tekninen johtaja Chris Ramsey kutsui City-legendan johtamaan mestaruussarjaseuran nuorisojoukkueiden treenejä. Touré on saamastaan tilaisuudesta hyvin kiitollinen.

LUE MYÖS: Manchester City -legenda Yaya Touré ilmestyi alasarjaseura Leyton Orientin treeneihin: ”Tunnen oloni kotoisaksi”

– Haluan olla nurmella, keskustella muiden ihmisten kanssa ja vaihdella ideoita, Touré kertoi The Coaches’ Voicelle.

[readmore from=Manchester-City]

– Olen hyvin onnekas, että Ramsey on antanut minulle siihen mahdollisuuden QPR:ssä. Olen tietoinen siitä, että minun on opittava kaikki ja taisteltava tieni ylöspäin. Se kaikki on osa tätä matkaa ja todella tärkeää.

– Olen saanut johtaa harjoituksia nuorempien ikäluokkien parissa, seurata Chrisin valmentamista ja oppia häneltä, sekä tarkkailla myös muiden valmentajien, kuten Andrew Impeyn ja Paul Hallin tekemistä.