Crystal Palacen kapteeni Luka Milivojevic ja hyökkääjä Michy Batshuayi jouduttiin erottamaan toisistaan, kun kaksikon välille syntyi ”kova riita” joukkueen harjoituksissa ennen torstain Arsenal-ottelua.

Riita puhkesi, kun Milivojevic hermostui Belgian maajoukkuehyökkääjälle syöttötreenin yhteydessä. Valmentajat olivat ohjeistaneet pelaajia syöttämään pallon toiselle tavallista kovempaa, testatakseen toistensa ensimmäistä kosketusta.

Serbialainen keskikenttämies leipääntyi siihen, miten paljon voimaa Batshuayi laittoi syöttöjensä taakse, ja lopulta tunteet kiehuivat yli. Kaksikko otti kesken treenin yhteen, jonka jälkeen muiden pelaajien oli erotettava heidät toisistaan.

Milivojevic pelasi tappelusta huolimatta 89 minuuttia, kun Roy Hodgsonin miehistö haki ansaitun pisteen Emiratesilta torstai-iltana. Batshuayi istui puolestaan koko ottelun penkillä.

[readmore from=Crystal-Palace]

Chelseasta jo toista kertaa lainatun Batshuayin kausi Palacen riveissä ei ole sujunut toivotulla tavalla. Belgialaishyökkääjä ei ole tehnyt 10 valioliigaotteluun yhtäkään maalia, eikä häntä ole nimetty joukkueen avaukseen marraskuun jälkeen.

Batshuayin käsirysy kapteeni Milivojevicin kanssa tuskin parantaa hänen asemaansa Hodgsonin ryhmässä. Palacen ei kuitenkaan uskota antavan tapauksesta kurinpidollista rangaistusta kummallekaan pelaajalle.

Lähde: London Evening Standard