Chelsean keskikenttäpelaaja Danny Drinkwater on siirtynyt lainalle turkkilaisseura Kasimpasaan. Lainadiili ulottuu kauden loppuun saakka, vahvistaa Chelsea verkkosivuillaan.

Drinkwater, 30, on edustanut Chelseaa vain 23 ottelun verran. Hän pelasi seuran ykkösmiehistössä viimeksi kauden 2018-19 alussa, kun Maurizio Sarrin luotsaama joukkue hävisi Manchester Citylle 0-2-lukemin Community Shieldissä.

Sen jälkeen entinen Leicester-tähti on viettänyt lainajakson Burnleyssa ja Aston Villassa, mutta siirtyy nyt ensimmäistä kertaa urallaan Britteinsaarien ulkopuolelle. Kasimpasa on Turkin Superliigassa 15. sijalla, kuuden pisteen päässä putoamisviivasta.

LUE MYÖS: Katso: Chelsean Danny Drinkwaterin pinna paloi täysin – kosti törkeästi 16-vuotiaalle vastustajalle reservien ottelussa

Drinkwater siirtyi Chelseaan vuonna 2017 Leicesteristä, jossa hän oli voittanut Valioliigan mestaruuden N’Golo Kantén rinnalla. Lähes 40 miljoonaa euroa Chelsealle maksanut Drinkwater lukeutuu epäilemättä seuran huonoimpiin pelaajahankintoihin.

Kasımpaşa

@kasimpasa
Transfer 🤝📝

İngiltere Premiere Ligi ekiplerinden Chelsea takımının formasını giyen İngiliz orta saha oyuncusu Daniel Noel Drinkwater Kasımpaşamızda!

👉 kasimpasa.com.tr/tr/haberler/ku…