Bayern Münchenin tähtipuolustaja David Alaba on tiettävästi päässyt Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen nelivuotisesta sopimuksesta, joka astuu voimaan kuluvan kauden jälkeen.

Alaba, 28, nousi Euroopan kuumimpien siirtokohteiden joukkoon, kun hänen kerrottiin lähtevän Bayernista ensi kesän siirtoikkunassa.

Liverpool teki pelaajalle virallisen sopimustarjouksen jo lokakuussa, minkä lisäksi Chelsea, Manchester City ja Manchester United ovat kaikki olleet jossain määrin yhdistettynä itävaltalaiseen huippupuolustajaan.

Valioliigajättien pettymykseksi madridilaislehti Marca ja siirtoihin erikoistunut jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kuitenkin uutisoivat maanantai-iltana, että Alaba on hyväksynyt Real Madridin sopimustarjouksen.

[readmore from=Siirtouutiset]

Loppukauden Alaba pelaa vielä nykyistä sopimustaan kunnioittaen Bayernissa, jonka jälkeen hän siirtyy ilmaiseksi Santiago Bernabéulle.

Alaba hylkää samalla Liverpoolin tekemän sopimustarjouksen, jolla hän olisi aiempien medialähteiden mukaan tienannut noin 10 miljoonaa euroa vuodessa. Romanon mukaan Alaban vuosipalkka Real Madridissa on peräti 12 miljoonaa euroa – verojen ja bonusten jälkeen.