Liverpoolin entinen hyökkääjä Jordon Ibe on paljastanut kärsivänsä masennuksesta tunteikkaan Instagram-julkaisun välityksellä.

25-vuotias englantilaispelaaja siirtyi viime kauden päätteeksi Mestaruussarja-seura Derbyyn, mutta on pelannut vain yhden ottelun koko kauden aikana. Manageri Wayne Rooney ei ole ottanut häntä vielä kertaakaan kokoonpanoonsa tämän vuoden puolella.

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta faneiltani ympäri maailman. Olen löytänyt itseni synkästä paikasta, koska kärsin masennuksesta. Tämä ei ole suunnitelma medialle tai tapa saada ihmisiä puhumaan minusta. Asiat tuntuvat vain todella painavilta juuri nyt, Ibe kirjoitti.

– Arvostan kaikkea rakkautta ja viestejä teiltä kaikilta. Yleisesti ottaen ajat ovat vaikeita pandemian takia. Minulla on sekä perheeni että Derby Countyn täysi tuki. Aion korjata itseni ja tämän tilanteen. Olen 100-prosenttisen omistautunut sille. En ainoastaan perheeni, tyttäreni tai läheisteni vuoksi, vaan minun itseni.

Ibe sai Lontoossa tapahtuneen auto-onnettomuuden vuoksi 16 kuukauden mittaisen ajokiellon maaliskuussa 2020.

Ibe siirtyi Liverpooliin vuonna 2011, kun hän oli vain 16-vuotias, ja teki debyyttinsä Valioliigassa kaudella 2012-13. Vuonna 2016 hän siirtyi noin 20 miljoonalla eurolla Bournemouthiin, josta matka vei viime kauden päätyttyä Derbyyn.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jordon Ashley Ibe (@jordon_ibe) jakama julkaisu