Everton lunasti sunnuntai-iltana paikkansa FA Cupin neljännesvälierissä. Niissä se kohtaa helmikuussa ottelun Wycombe-Tottenham -voittajan. 4. kierroksen ottelussaan Everton kukisti Sheffield Wednesdayn maalein 3-0.

Evertonin ensimmäisen maalin teki avausjakson 29. minuutilla loistavan tehokasta kautta pelaava Dominic Calvert-Lewin.

Yhden maalin johdossa mentiin puolisen tuntia, kunnes Everton iski kahdesti kolmen minuutin sisällä, ja ratkaisi pelin edukseen. Molemmat maalit syntyivät James Rodríguezin kulmapotkuista, maaliin puskijoinaan eteläamerikkalaiset Richarlison ja Yerry Mina.

Everton

@Everton
Two James Rodriguez corners = two quickfire goals! 🙌

Richarlison and Mina both head home from excellent deliveries and suddenly we're 3-0 up. UTT!

🔵 3-0 🦉 #EmiratesFACup

Everton

@Everton
YERRRRRY! 🇨🇴

Enempää maaleja ei nähty, vaan Everton jatkaa kisassa selvän 3-0-voiton myötä. James Rodríguez on viihtynyt tällä kaudella erinomaisesti Goodison Parkilla, kuten tilastot näyttävät.

10 – All 10 of James Rodríguez’s goals (3) and assists (7) this season have come at Goodison Park, with the Colombian registering more direct goal involvements on home soil than any other Everton player this term. Contento.