Chelsean entinen kärkipelaaja Chris Sutton ei yllättynyt seuraikoni Frank Lampardin lähtöpasseista.

Puolentoista vuoden ajan seuraa luotsannut Lampard sai kenkää managerin paikalta maanantaina, ja hänen tilalleen on tulossa PSG:n ex-luotsi Thomas Tuchel.

– Hänestä tuli Chelsean venäläisen ruletin tuorein uhri. (Seuraomistaja Roman) Abramovitš sisällytti seuran tiedotteeseen henkilökohtaisen otteen, mikä oli mukavaa ja mitä hän ei ole koskaan tehnyt kenellekään muulle managerille, mutta loppujen lopuksi hän antoi silti Lampardille kenkää, Sutton sanoo Daily Mailissa.

[readmore from=Frank-Lampard]

Hän sanoo suoraan, että Chelsea on armottomista armottomin seura. Manageri toisensa jälkeen on erotettu 2000-luvulla.

– Thomas Tuchel on tulossa, ja sen odottaa päättyvän kyyneliin. Tuchel ei ole yes-mies. Hän on riitautunut aiempien työnantajiensa kanssa. Hänen nimityksensä kertoo meille paljon Abramovitšin ajattelutavasta. Chelsean omistaja ei välitä rakennustyötä – kyse on voittamisesta ja nopeimman reitin löytämisestä siihen.

Sutton arvelee, että Abramovitshia ei haittaa antaa Tuchelille potkut puolentoista vuoden kuluttua, mikäli saksalainen on siinä ajassa tuonut seuralle yhden tai kaksi isoa pokaalia.