Tottenham on kiinnostunut hankkimaan PSG:n keskikenttäpelaaja Ángel Di Marían.

32-vuotias Di María on edustanut PSG:tä vuodesta 2015 lähtien. Argentiinalainen on pelannut pariisilaisseurassa jo 243 ottelua, joissa hän on tehnyt 86 maalia ja antanut peräti 102 maalisyöttöä.

Di Marían sopimus PSG:n kanssa päättyy kuitenkin kuluvan kauden jälkeen, ja vaikka argentiinalaispelaaja on joukkueessaan yhä tärkeässä roolissa, ei jatkosopimusta osapuolten välillä ole syntynyt.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Tottenham seuraakin tiiviisti Di Marían sopimustilannetta ja on jo ottanut yhteyttä argentiinalaispelaajaan.

Erityisen kiinnostunut Di Marian hankinnasta on Tottenham-luotsi Jose Mourinho, jolle argentiinalainen on entuudestaan tuttu pelaaja. Kaksikko työskenteli yhdessä Real Madridissa vuosina 2010-13.

Valioliiga ei myöskään olisi Di Maríalle täysin vieras sarja, sillä keskikenttätaituri nähtiin Manchester United -paidassa kaudella 2014-15. Vaikka Di Maríaa pidettiin tuolloin suurena floppina, antoi argentiinalainen 27 valioliigaottelussaan kunnioitettavat 11 maalisyöttöä.