Manchester Unitedin pelaajalegenda Ryan Giggs sanoo, että walesilaislaituri Daniel James on turhautunut vähäiseen peliaikaansa.

James, 23, siirtyi Unitediin kesällä 2019 Mestaruussarjan Swanseasta lähes 18 miljoonalla eurolla ja aloitti uransa Old Traffordilla lupaavasti, mutta tällä kaudella häntä ei ole juuri kentällä nähty. Walesilaiskiituri on kerryttänyt kymmenessä ottelussa peliaikaa noin 500 minuutin verran.

Walesin maajoukkueessa Jamesia valmentava Giggs sanoo, että hänen maanmiehensä on otettava kaikki irti niistä harvoista tilaisuuksista, joita hänen eteensä tulee. Seuralegenda uskoo tiuhan ottelutahdin tuovan mahdollisuuksia mukanaan.

– Olemme tuntemattomalla alueella, jossa ei ole paljon aikaa. Paljon pelejä on tungettu lyhyelle aikavälille, joten uskon, että Ole [Gunnar Solskjær] valitsee turvallisen vaihtoehdon ja pitää mahdollisimman monta laatupelaajaa joukkueessa, kommentoi Giggs Stadium Astrolle viitaten koronapandemiaan ja siirtoikkunaan.

– Tiedän, että Dan on turhautunut. Kuten kuka tahansa muukin pelaaja, joka ei pääse pelaamaan säännöllisesti. Mutta Unitedin kaltaisessa isossa seurassa on tartuttava tilaisuuteen kiinni, kun sellaisen saa.