ESPN kirjoittaa, että Pohjois-Amerikan MLS:n New York Red Bullsissa pelaava puolustaja voi olla ratkaisu Liverpoolin toppariongelmiin.

Liverpool on kiinnostunut lainaamaan Yhdysvaltain maajoukkueessa pelaavan Aaron Longin itselleen. Long on 28-vuotias keskuspuolustaja, josta ollaan kiinnostuneita tietojen mukaan myös Ranskassa.

Liverpool on pahoissa vaikeuksissa puolustuksensa keskustan tilkitsemisessä, sillä Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat pitkään sivussa, ja kaiken lisäksi loukkaantumisista kärsinyt Joël Matip kärsii taas vammoista.

Päävalmentaja Jürgen Klopp on kertonut, ettei Liverpool aio käyttää hankintoihin suuria summia. Saksalaismanageri sanoi BT Sportilla Liverpoolin Tottenham-pelin päätyttyä, että jos ratkaisu löytyy halvalla, hankinta tehdään.

ESPN:n mukaan Long onkin yksi Liverpoolin vaihtoehdoista. Yhdysvaltain maajoukkueessa 18 peliä pelannut toppari voi siirtyä seuraan loppukauden lainasopimuksella.

ESPN kuitenkin lisää, ettei New York Red Bulls ole saanut pelaajastaan vielä varsinaista tarjousta. Tammikuun siirtoikkuna umpeutuu pian, joten aika on käymässä vähiin.