Nuori laitapuolustaja Brandon Williams pysyy Manchester Unitedissa Newcastlen ja Southamptonin kiinnostuksesta huolimatta, vahvistaa manageri Ole Gunnar Solskjær.

Sky Sportsin mukaan norjalainen totesi lauantain Arsenal-ottelun jälkeen, että Williamsia tarvitaan loppukauden aikana.

Williams, 20, on saanut tililleen vain kuusi peliä tämän kauden aikana, jos kaikki kilpailut huomioidaan. Moni uumoili, että hän saattaisi lähteä lainalle tammikuun siirtoikkunassa.

– Brandon pysyy. Hän pelasi alle 23-vuotiaiden joukkueessa Liverpoolia vastaan. Hän tarvitsi pelituntumaa. Hän on tehnyt todella kovasti töitä. Meillä ei ole yhtään enempää pelaajia, jotka ovat meidän mielestämme lähdössä. Tarvitsemme vahvan joukkueen, Solskjær kommentoi.

– Brandon on tehnyt viime aikoina todella kovasti töitä, todella kovasti viime kuluneen muutaman kuukauden aikana, ja hän on valmis mahdollisuuden tullessa.

Oikeallakin puolella toisinaan pelaava Williams on vasta kolmas vaihtoehto puolustuslinjan vasemmalle laidalle. Luke Shaw on esiintynyt vahvasti, ja United hankki täksi kaudeksi paikalle brasilialaisen Alex Tellesin.

Unitedin nuoren laiturin Tahith Chongin lainapesti saksalaisseura Werder Bremenissä on puolestaan päättynyt ennenaikaisesti, ja hollantilainen lainataan loppukaudeksi belgialaisen Club Bruggen riveihin.

Unitedin nuori keskikenttäpelaaja James Garner viettää loppukauden lainalla Mestaruussarjan Nottinghamissa. Kauden ensimmäisen puoliskon hän pelasi lainalla Watfordissa.