Manchester United on lainannut loppukauden ajaksi 19-vuotiaan lupauksensa Facundo Pellistrin La Ligan putoamistaistelua käyvään Alavésiin. Alavés tiedotti uruguaylaisen laitahyökkääjän lainasopimuksesta kotisivuillaan.

Deportivo Alavés

@Alaves
✅ @FPellistri07 ficha por el Deportivo Alavés 🙌

🇺🇾 El joven jugador uruguayo llega cedido por el @ManUtd hasta final de temporada 🤝

ℹ️👉 bit.ly/2Lb2TQk

#OngiEtorriPellistri #GoazenGlorioso 🦊

Joulukuussa 19 vuotta täyttänyt Pellistri siirtyi uruguaylaisesta Peñarolista Unitediin viime kesänä 8,5 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Pellistri on ollut tällä kaudella kahdesti Unitedin kokoonpanossa Mestarien liigan otteluissa, mutta edustusjoukkuedebyytti on vielä tekemättä. Seuran reservijoukkueessa hän on pelannut kahdeksan ottelua, joissa on syntynyt kolme maalia ja yksi maalisyöttö.