Arsenalin hollantilaisikoni Dennis Bergkampin poika on siirtynyt Mestaruussarjassa pelaavaan Watfordiin – samaan joukkueeseen kuin Tottenhamin ex-luotsi Mauricio Pochettinon poika.

Mitchel Bergkamp on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen Watfordin kanssa ja liittyy sen U23-joukkueen vahvuuteen. Alle 24 tuntia aiemmin seura kiinnitti 19-vuotiaan Maurizio Pochettinon nelivuotisella diilillä Tottenhamista.

Mitchel, joka viihtyy parhaiten hyökkäävän keskikenttäpelaajan tontilla, siirtyi Vicarage Roadille hollantilaisesta Almere Citystä. Dennis teki aikoinaan 87 maalia 315 otteluun Arsenalin paidassa, mutta Mitchel ei aio ottaa liikaa paineita isänsä saavutuksista.

– Se on vain minun nimeni. Olen omanlaiseni pelaaja ja toivottavasti voin jättää oman perintöni, Mitchel kertoi Watfordin verkkosivuilla.

Pochettinon poika Maurizio joutunee myös pelaamaan Watfordin akatemiajoukkueessa ennen debyyttiään seuran ykkösmiehistössä. Barcelonassa syntynyt laitahyökkääjä esiintyi tällä kaudella kahdeksan kertaa Tottenhamin U23-joukkueessa.

BBC Sport

@BBCSport
💭 "It's just my name and I'm my own player and hopefully I can leave my own legacy."

Mitchel Bergkamp has joined Maurizio Pochettino at Watford.

Their fathers weren't bad players... 😅

#bbcfootball #DeadlineDay