Liverpool on saamassa kaipaamansa vahvistuksen toppariosastolleen.

Liverpooliin on tämän hetken tietojen mukaan siirtymässä Schalken Ozan Kabak, joka on jo nähty saksalaisseuran lääkintäkeskuksessa menossa lääkärintarkastukseen.

Kabak on 20-vuotias toppari, joka siirtyisi alkuun Liverpooliin loppukauden pituiselle lainalle pientä korvausta vastaan. Schalke haluaisi kuitenkin sisällyttää siirtoon ostovelvoitteen. Tässä vaiheessa on epäselvää, suostuuko Liverpool siihen.

Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan Kabakin ja Liverpoolin välillä kaikki on jo sovittu. Myös agenttipalkkiosta on päästy sopuun.

Tähän asti merkittävin este siirron toteutumiselle on ollut se, että Schalken täytyy ehtiä hankkia korvaaja ennen kuin siirtoikkuna umpeutuu Saksassa. Nyt sekin solmu näyttää auenneen, kiitos Arsenalin.

Schalke on nimittäin hankkimassa Kabakin tilalle Shkodran Mustafin, josta taas Arsenal haluaa eroon. 28-vuotias saksalainen on pelannut tällä kaudella Valioliigassa vain 43 minuuttia.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Liverpool have reached an agreement over personal terms with Ozan Kabak. Agents fee agreed too. 🔴 #LFC

Negotiations on with Schalke - #S04 want to include the obligation-to-buy and still working for the replacement [Mustafi talks on].

#LFC also have a plan B. ⏳ #DeadlineDay

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Liverpool are in talks with Ozan Kabak agents - Schalke would sell him only on loan with obligation to buy [total value around €30m]. But #LFC have also another name in their list if Schalke won’t find a replacement. 🔴

No Caleta-Car, no Botman. ⏳ #DeadlineDay

Z

@ZRAFC
Schalke are on the verge of signing Shkodran Mustafi. The Arsenal defender will replace the Liverpool bound defender, Ozan Kabak. [@TMuk_news]

Joidenkin tietojen mukaan Mustafin siirto Schalkeen on jo käytännössä sinetöity, mutta vahvistusta vielä odotellaan.

Freddie Paxton

@Freddie_Paxton
Mustafi to Schalke confirmed. Player is keen to leave and Arsenal happy to accept low fee to move him on. Expected to be completed imminently.