Ex-ammattijalkapalloilija Steve Sidwell on paljastanut hulvattoman tarinan, joka tapahtui hänen pelatessaan Chelseassa.

Kesällä 2018 nappulakengät naulaan lyönyt Sidwell edusti pelaajauransa aikana lukuisia Englannin pääsarjatason seuroja, mutta hänen uran kohokohta nähtiin kaudella 2007-08, kun hän pääsi pelaamaan Chelseassa.

Nimivahvassa Chelsean miehistössä Sidwellin vastuu jäi vähäiselle, mutta entiselle keskikenttäpelaajalle on jäänyt kyseiseltä kaudelta yksi mieleenpainuva muisto.

Elettiin kauden alkua, jolloin José Mourinho vielä toimi Chelsean päävalmentajana (sai potkut syyskuussa 2007). Vaatimustaso oli korkealla, eikä edes harjoituksissa säästelty. Kaikki tilanteet pelattiin täysillä loppuun asti. Se aiheutti joukkuekaverien välillä tunteenpurkauksia. Välillä jopa niinkin pahoja, että tappouhkauksia jaettiin.

– Joukkueessa oli paljon johtajia, kuten John Terry, Frank Lampard, Michael Essien, Didier Drogba ja Michael Ballack, Sidwell kertoi BT Sportille.

– Harjoituksissa pelaajat runnoivat toisiaan oikein kunnolla. Muistan, kun Essien taklasi Andrei Shevtshenkon kappaleiksi.

– Kerran Tal Ben Haim taklasi Drogbaa kovaa. Drogba nousi pystyyn ja sanoi: ”Haluan tappaa hänet”.

– Mourinho rauhoitteli Drogbaa ja sanoi hänelle: ”Tarvitsen häntä lauantaina, voit tappaa hänet ensi viikolla”.

– Mourinho rakasti sitä (harjoituksissa annettiin 110%). Luulen hänen myös menestyneen juuri siitä syystä. En usko, että vastaavaa tapahtuu tällä hetkellä Tottenhamissa.