Tottenham on alkanut myymään täysin uudenlaisia fanituotteita omassa nettikaupassaan, mikä on saanut vihollisjoukkueiden kannattajat pilkkaamaan seuraa sosiaalisessa mediassa.

Carabao Cupin finaaliin selvinnyt Tottenham on enää yhden ottelun päässä ensimmäisestä pokaalistaan peräti 13 vuoteen. Lontoolaisseura juhli turnausvoittoa viimeksi vuonna 2008, kun se päihitti Liigacupin finaalissa Chelsean.

Tottenham, joka voitti välierissä Mestaruussarja-seura Brentfordin, kohtaa loppuottelussa Manchester Cityn 25. huhtikuuta. Vaikka kyseistä kamppailua on odotettava vielä muutaman kuukauden ajan, on se inspiroinut seuraa myymään kannattajilleen uudenlaisia fanituotteita Carabao Cup -finalistin statuksella.

Tottenhamin nettikaupasta löytyy tällä hetkellä esimerkiksi 3 puntaa maksavia jääkaappimagneetteja, 1.50 punnan hintaisia kyniä ja 3 punnan hintaisia avaimenperiä Carabao Cup -finalistin painatuksella.

[readmore from=Tottenham]

Loppuottelua odottavilla faneilla on myös tilaisuus aloittaa aamunsa nauttimalla kahvinsa Tottenhamin eksklusiivisesta Carabao Cup -finaalimukista, joka maksaa puolestaan 8 puntaa.

Verkkokaupasta löytyy paljon muitakin Carabao Cup -teemaisia fanituotteita, kuten huiveja, lippuja ja t-paitoja, jotka ovat seuran kuvauksen mukaan ”sopivia viikon jokaiselle päivälle”.

Vihollisseurojen kannattajat, ja jopa jotkut Tottenhamin fanit, ovat kuitenkin säälimättömästi pilkanneet tuotteita sosiaalisessa mediassa kuluneen 24 tunnin aikana.

– Pienen seuran mentaliteetti, kirjoitti eräs Twitter-käyttäjä.

KJ 💯🥶🔥

@donnarummaszn
😭😭😭 small club mentality

h ꨄ

@hxy4t
wait

– Olen Spurs-fani, ja mielestäni tällaiset tuotteet verkkokaupassa ovat kiusallisia, varsinkin Carabao Cupin kunniaksi, kirjoitti Tottenhamia kannattava Rob.

I’m a spurs fan, I think This is embarrassing to have in the shop esp for carabao cup 😂 #COYS

ODDSbible

@ODDSbible
At least Tottenham fans have the Carabao Cup Final to look forward to... why not purchase a pen ahead of the defeat against Man City 😅

– Luulin tätä feikiksi, mutta nämä oikeasti löytyvät sieltä, Matt kirjoitti Twitterissä.

Nah thought this was fake but it’s actually up there 😭😭😭😭

ODDSbible

@ODDSbible
At least Tottenham fans have the Carabao Cup Final to look forward to... why not purchase a pen ahead of the defeat against Man City 😅

– Oli sinulla miten hankalaa tahansa, ole kiitollinen, ettet ole Spurs-fani, eräs Twiter-käyttäjä piikitteli.

Tottenhamin tuotevalikoimaa voi pitää melko surullisena seuran kansainväliseen statukseen nähden, mutta joku voi nähdä asian eri tavalla. Ota asiaan kantaa ja kerro oma mielipiteesi Valioliiga.comin Facebookissa.