Jürgen Klopp oli äärimmäisen pettynyt Liverpoolin tunaroitua ottelunsa jälleen. Reds menetti viimeisellä kymmenminuuttisella Leicesterin vieraana johtonsa ja hävisi 3-1-tappion myötä tärkeitä pisteitä (Lue lisää).

Jamie Vardy sai viimeistellä ottelun voittomaalin tyhjään maaliin Liverpool-vahti Alisson Beckerin ja seuradebyyttinsä tehneen toppari Ozan Kabakin kommunikointivirheen jälkeen.

Klopp löysi purnattavaa myös James Maddisonin 1-1-maalista. Keskikenttäpelaajan vapaapotkua tarkistettiin videolta paitsioepäilyn vuoksi.

– Päästimme maalin, josta oli vaikea toipua, Klopp sanoi BT Sportille.

– Se oli ottelun käännekohta, kun peli pysähtyi VAR-tarkistusta varten. Hän (vapaapotkun ampunut Maddison) ei ollut silloin vielä koskenut palloon.

– Olen nähnyt sen tilanteen ja kun kuva pysähtyy se näyttää selvältä paitsiolta.

– Toinen maali tuli väärinkäsityksestä. Ali pelasi loistavan ottelun ja otti erinomaisia torjuntoja. Sillä hetkellä en kuitenkaan kuullut hänen huutavan. Ozan ei tunne häntä, joten hän ei ehkä osannut odottaa tilannetta.

Liverpool on tappion myötä jäänyt jo 10 pistettä sarjakärki Manchester Citystä. Valioliigan mestaruus on siirtymässä Merseysidelta uusiin käsiin.

LUE MYÖS: ”En rehellisesti sanottuna usko” – pettynyt Jürgen Klopp vakuuttaa mestaruusjahdin olevan ohi

Muokattu 13.2.2021 klo 19:32 Kloppin kommentteja tarkennettu.