Jürgen Klopp vihjaa olevansa valmis antamaan Ozan Kabakille tai Ben Daviesille valioliigadebyytin Liverpoolin paidassa. Reds kohtaa tänään Valioliigassa Leicesterin.

Kabak siirtyi Anfieldille tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä Schalkesta ja Davies samana päivänä Prestonista. Kumpikaan toppareista ei ole vielä tehnyt ensiesiintymistään seurassa.

Lihasvammasta kärsivä Fabinho puuttuu tänään Liverpoolin puolustuksesta. Brasilialainen on avannut viimepeleissä topparina kapteeni Jordan Hendersonin kanssa.

– He ovat laittaneet kaikkensa likoon tulevaa varten. Näin puolustajan pitääkin toimia. Sekä Ben että Ozan ovat rauhallisia persoonia valmiina oppimaan ja heillä on loistava asenne, Klopp kehui lehdistölle.

– He ovat ottaneet suuria askelia mukautumaan pelitapaamme. Se on meille tärkeää.

– Meillä on selkeä tapa puolustaa. Jos molemmat heistä olisivat kentällä, meillä olisi heidän lisäkseen yhdeksän pelaajaa, jotka ovat jo tottuneet siihen pelitapaan. Jos kaksi pelaajaa tekisivät asioita eri tavalla, se voisi johtaa outoihin tilanteisiin. Meidän on tehtävää tämän suhteen päätös.