Leo Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Barcelonan kapteeni saa siten neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta.

Siirtohuhuissa Messiä on yhdistetty etenkin PSG:hen, joka on myöntänyt julkisesti olevansa kiinnostunut argentiinalaistähdestä. Myös Manchester Cityn kerrotaan tarkkailevan Messin tilannetta.

Messin kanssa vuosikausien ajan Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Pablo Zabaleta toivoo hyökkääjän siirtyvän Manchester Cityyn.

Zabaletan mielestä Manchester City kykenee tarjoamaan Messille parhaan kokonaisuuden.

– Jos Messi päättää poistua Barcelonasta ja haluaa pelata maailman parhaassa sarjassa, on hänen siirryttävä Valioliigan. Valioliiga varmasti kiinnostaa häntä, koska kaikki aina kysyvät minulta, millainen sarja se on. Messi on ollut La Ligassa niin kauan ja mielestäni Valioliiga voisi houkutella häntä, Zabaleta totesi The Mirrorille.

– Manchester City tarjoaa hänelle parhaat olosuhteet ja edellytykset menestymiseen. Hän tuntee loistavasti Pep Guardiolan, Txiki Begiristainin, Ferran Sorianon ja Sergio Agüeron. Jos hän haluaa siirtyä Valioliigaan, olisi järkevää siirtyä juuri Manchester Cityyn, koska hän tuntee sieltä niin paljon ihmisiä, jotka voisivat auttaa häntä sopeutumisessa.