Manchester Unitedin odotetaan panevan maalivahtiosastoaan uusiksi tulevana kesänä, kertoo paikallislehti Manchester Evening News.

Lehden mukaan United on päästämässä menemään vähintään kolme maalivahtia. Heidän joukossaan ovat Sergio Romero ja Joel Pereira, joiden sopimuksiin sisältyviä vuoden optioita seura ei aio käyttää.

Romero, 33, ei ole pelannut ainuttakaan ottelua koko kauden aikana. Hän on käytännössä viitosvaihtoehto tolppien väliin David de Gean, Dean Hendersonin, Lee Grantin ja Nathan Bishopin jälkeen.

Pereira, 24, ei ole pelannut Unitedin paidassa yli kolmeen vuoteen. Hän on saanut lainapestillään Huddersfieldissä tililleen vain yhden ottelun.

Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueen maalivahti Paul Woolston, 22, lienee lähtijöiden joukossa. Voi hyvinkin olla, että myös konkari Grant, 38, jättää seuran nykyisen sopimuksen umpeutuessa.

Valmennusjohdon on tehtävä jossakin vaiheessa ratkaisuja myös de Gean, 30, ja Hendersonin, 23, suhteen. Pidemmän päälle ei ole järkevää, että jompikumpi kovista nimistä joutuu seuraamaan pelejä vaihtopenkiltä.

Manchester Evening Newsin mukaan United maksaa maalivahdeilleen yhteensä yli 600 000 puntaa viikossa.